Vaatwassers

GVW360L / GVW360XL

Zeer energiezuinig en ook nog eens fluisterstil: dan zit je met deze Pelgrim XL vaatwasser goed. De vaatwasser is bovendien voorzien van allerlei extra gemakken. Zo wordt de schone vaat bijvoorbeeld extra droog dankzij de TotalDry en TurboDry functies.

  • SuperSilent: 40 dB(A)
  • Energieklasse C
  • TurboDry; extra droogkwaliteit

Eén van de stilste vaatwassers in de markt, dat is deze vaatwasser van Pelgrim met een geluidsniveau van slechts 40 dB(A). De vaatwasser is flexibel in te richten dankzij neerklapbare bordenrekken en een bovenkorf die, zelfs met volle belading, in hoogte verstelbaar is. Het apparaat biedt ruimte voor 14 couverts en heeft 13 wasprogramma’s. Het paneel is van RVS en op het LCD display met druktoetsen stel je eenvoudig het gewenste programma in. Ook het zelfreinigingsprogramma is ideaal. Hiermee maakt de vaatwasser zich automatisch schoon. De TotalDry en TurboDry functies zorgen voor extra droogresultaat. Past een lagere variant beter in jouw keuken? Ga dan voor deze vaatwasser maar dan met een hoogte van 82 cm. Mooi makkelijk van Pelgrim.

Indeling

De indeling van onze vaatwassers is flexibel zodat je de vaatwasser van jouw keus exact kunt aanpassen naar jouw wensen. Bordenrekken kunnen platgelegd worden en korven zijn in hoogte verstelbaar; handig voor het schoonmaken van grote borden of pannen. Ook de keuze voor een aparte besteklade of een bestekmandje is aan jou. Bekijk per model welke indeling het beste bij jou past.

RVS sproeiarmen

Deze vaatwasser is voorzien van RVS sproeiarmen. Hierdoor kunnen de sproeiarmen goed tegen hoge temperaturen en hecht vuil minder makkelijk. Tevens heeft RVS een lange levensduur.

TurboDry

Altijd een droge vaat met de TurboDry functie. Tijdens het droogprogramma wordt droge lucht in de vaatwasser geblazen en vochtige lucht afgevoerd. Hierdoor wordt de droogkwaliteit significant verhoogd.

StatusLED

De StatusLED geeft aan of de vaatwasser nog bezig is met het ingestelde programma. De vaatwasser is aan de onderkant voorzien van verlichting zodat je op de vloer kunt zien of de vaatwasser nog aanstaat.

SuperSilent

Onze meest stille vaatwassers zijn ook écht stil; ze produceren slechts 41 dB(A) aan geluid. Dat komt door speciale isolatie, een efficiënte motor, de beste materialen en fluisterstille wasprogramma’s. Hierdoor merk je bijna niet dat de vaatwasser aanstaat.

InteriorLED

Dankzij perfect weggewerkte LED verlichting kun je jouw vaatwasser eenvoudig in- en uitladen. Ultiem gebruiksgemak.

AutoProgram 

Soms heb je een uitgebreide vuile vaat; soms wil je alleen even je wijnglazen spoelen. Pelgrim vaatwassers zijn voorzien van geavanceerde, sensorisch gestuurde AutoProgram techniek die de temperatuur en de tijd van het programma automatisch aanpast aan de vaat. Dit zorgt weer voor een minimaal water- en energieverbruik.

SpeedWash

Het snelste SpeedWash programma maakt je vaat in slechts 15 minuten schoon. Ideaal als je een uitgebreid etentje hebt en je het servies van het voorgerecht ook voor een andere gang nodig hebt. Of als je een feestje geeft. SpeedWash ís een feestje!

Eco programma 

Dit programma is bedoeld voor gemiddeld vuile vaat. Het is het meest effectieve programma wat energie- en waterverbruik betreft.

Extra hygiëne 

Moeten er babyflessen of snijplanken worden afgewassen, kies dan voor de Extra hygiëne optie. De temperatuur is zowel in de hoofdwas als in de eindspoeling extra hoog.

Extra opties: tijdsduurverkorting en halve belading

Is de vaatwasser nog niet helemaal vol maar wil je de inhoud wel snel schoon hebben? Kies dan voor de halve belading optie. Met tijdsduurverkorting kan elk gewenst programma worden ingekort.

Schoonmaakgemak

Enkele vaatwassers van Pelgrim zijn voorzien van een zelfreinigingsprogramma. Hiermee worden de kuip van de vaatwasser, de sproeiarmen en de filters hygiënisch gereinigd. Dit programma kan draaien met normaal vaatwasmiddel – uiteraard zónder vaat in de machine. In de handleiding van de vaatwasser vind je een uitgebreide beschrijving voor het onderhouden van je vaatwasser.
 

arrow_upward