Stoomovens

COS834ANT / COS834MAT / COS824RVS

Of je nu wilt stomen, bakken, grillen of iets wilt opwarmen in de magnetron; de COS834MAT is de alleskunner in iedere keuken!

  • 3 in 1 oven: magnetron, multifunctionele oven en stoomoven
  • Stomen per graad nauwkeurig
  • 140 automatische programma's en sous-vide

De perfecte oven voor uw keuken 

Wij zijn trots dat we u kunnen vertellen dat onze unieke 3 in 1 oven door meer dan 10.000 consumenten is verkozen tot het Product van het jaar 2021 in de categorie ovens. Deze oven is uniek omdat u in plaats van drie ovens in uw keuken er maar één nodig heeft; een magnetron, bakoven en volwaardige stoomoven in één. Mooi makkelijk!

Pelgrim 3 in 1 oven
Heeft u grote kookwensen maar een kleine keuken? Doe dan geen concessies in uw kookwensen, met de 3 in 1 oven kunt u al uw favoriete gerechten bereiden. In plaats van drie ovens in uw keuken heeft u dus maar één oven nodig. Dat is nog eens mooi en makkelijk!

Handig, snel en gezond 
Even snel wat opwarmen, een knapperig brood maken of SousVide koken alles kan met de 3 in 1 oven. Door geavanceerde technieken zoals de invertertechniek en de stoomfunctie blijven alle vitamines in uw gerecht behouden. Pelgrim biedt als enige in de markt een 3 in 1 oven met een volwaardige stoomfunctie. Dit betekent dat u uw gerecht kunt bereiden met 100% stoom of een combinatie van stoom met de hetelucht functie.

In eigen huis ontwikkeld 
Pelgrims 3 in 1 oven is geheel ontwikkeld in eigen huis en onderdeel van de Mooi Samen ovenlijn. Bij de ontwikkeling van de oven hebben we niet alleen gekeken naar het mooie design maar vooral naar het gebruiksgemak. Zo blinkt de oven uit in schoonmaak-, onderhouds- en bedieningsgemak. Daarnaast is deze voorzien van een aantal bijzondere eigenschappen die de 3 in 1 oven nog unieker maakt in de markt. Verkrijgbaar in matzwart en vlekvrij RVS.

100% Magnetron 

Een magnetron gebruikt u veelal voor het ontdooien of opwarmen van uw maaltijd. Onze invertertechniek zorgt ervoor dat uw voedsel gelijkmatig bereid wordt waardoor bijvoorbeeld vlees lekker mals blijft en geen smaak verliest. 

100% Oven 

Het bakken van een taart, het maken van een lasagne of het grillen van vlees, allemaal voorbeelden van gerechten waarvoor u een oven gebruikt. 

100% Stoom 

De gezondste manier om bijvoorbeeld groente, vis, rijst of pasta te bereiden is met stoom. U kookt vetvrij en behoudt zoveel mogelijk vitamines en mineralen. En, ook heel belangrijk, gestoomde gerechten behouden hun smaak en kleur!

 

arrow_upward