Ovens

OVP836MAT / OVP826RVS

De OVP836MAT  heeft 11 ovenfuncties – waaronder borden verwarmen, warmhouden en snel voorverwarmen –  waarmee je binnen een handomdraai de lekkerste gerechten op tafel tovert.

  • Telescoopgeleider
  • Soft-close
  • Pyrolysefunctie

Deze oven van Pelgrim is één en al luxueus gemak. Allereerst de grootte: met maar liefst 71 liter inhoud is de bakruimte zeer royaal. Daarnaast is de oven voorzien van 11 ovenfuncties. Ook borden verwarmen, warmhouden en snel voorverwarmen behoren tot de mogelijkheden. Dankzij de pyrolysefunctie, die vuil verandert in as, gebeurt schoonmaken volledig automatisch.

Liefhebbers van design zitten helemaal goed met deze oven van Pelgrim. Het TFT kleurendisplay met tiptoetsbediening en een draai-/drukknop leidt je aan de hand van heldere, frisse foto’s en teksten op het kleurenscherm door het menu. De instellingen en mogelijkheden zijn hiermee nauwkeurig én stijlvol af te lezen. Gemak met de techniek van nu. Mooi makkelijk van Pelgrim! Wil je deze oven combineren met andere keukenapparatuur? Kijk dan eens bij de Pelgrim Mooi Samen (oven)lijn.

Pyrolyse

Pyrolyse verandert het hardnekkigste vuil op hoge temperatuur (465-500 °C) in as. Daarna kunt u de binnenruimte eenvoudig reinigen met een vochtige doek. Deze functie is veilig, want de speciaal gelaagde deur met 4 glaslagen zorgt ervoor dat de temperatuur aan de buitenkant nooit te hoog oploopt.

Koele ovendeur en uitneembare binnenruit

Wel zo veilig: de deuren van al onze ovens blijven koel aan de buitenkant. De binnenruit is volledig glad en daardoor eenvoudig te reinigen. Om de buitenruit uit te nemen heb je geen gereedschap nodig. Handig voor een grondige reiniging.

Fase bakken

Helemaal zelf de touwtjes in handen houden bij het bereiden van je gerecht? Dat kan! In de ovens van Pelgrim kun je alle bak- en stoomfuncties stap voor stap instellen. Fasebakken noemen we dat. Je bakt je gerecht letterlijk in verschillende fases. Elke fase voegt een extra stap toe in het bakproces.

Een voorbeeld:

Fase 1: grill vlees eerst aan de bovenkant bruin
Fase 2: verwarm het daarna met de heteluchtfunctie
Fase 3: gaar het tot slot na met stoom

Stoom kan veel voor jouw gerecht betekenen. Het maakt vlees malser en brood knapperiger dan wanneer je enkel de heteluchtfunctie gebruikt.
 

arrow_upward