Magnetrons

MAG834MAT / MAG825RVS
Deze magnetron beschikt over een inhoud van maar liefst 55 liter. Dat betekent voldoende ruimte om jouw gerechten gemakkelijk op te warmen of te bereiden

  • Binnenruimte: 55 liter (bruto)
  • Invertertechniek 1000 W
  • Favorieten; eigen programma’s opslaan

Op zoek naar een grote magnetron met invertertechniek? Dan is deze magnetron met maar liefst 55 liter inhoud de juiste keus voor jou. Deze Pelgrim magnetron is voorzien van een scherp TFT tekst- en beelddisplay. Ook kun je eenvoudig je eigen favoriete programma’s opslaan. De invertertechniek met een vermogen van 1000W zorgt ervoor dat gerechten zeer gelijkmatig worden verwarmd. Doordat er geen draaiplateau aanwezig is biedt deze magnetron extra ruimte voor grotere schalen. Combineer de magnetron met de andere apparaten uit de Pelgrim Mooi Samen (oven)lijn voor de perfecte match. Mooi makkelijk van Pelgrim.

Verkrijgbaar in RVS en Matzwart

RVS
Kies je voor RVS design dan kies je voor stijlvol én schoonmaakgemak. Samen met andere RVS apparaten van Pelgrim creëer je een moderne look in je keuken. De speciale coating voorkomt vingerafdrukken en maakt het RVS mooi vlekvrij.

Matzwart
Matzwarte apparatuur is niet meer weg te denken uit het keukenassortiment. Deze kleur geeft je keuken een mooie en stoere uitstraling. Combineer een matzwarte magnetron met andere apparaten uit de matzwart lijn. Naast schoonheid is ook het schoonmaakgemak een groot voordeel. Door de geëmailleerde laag zijn vingerafdrukken vrijwel niet zichtbaar. 

Bediening

TFT display met centrale knop
Het TFT display met centrale knop leidt je aan de hand van heldere, frisse foto’s en teksten op het kleurenscherm door het menu. De instellingen en mogelijkheden zijn hierdoor nauwkeurig af te lezen en je ziet precies wat je doet. De perfecte keus voor wie van eigentijds design houdt. Gemak met de techniek van nu! Alle apparaten met TFT display en centrale knop zijn zowel horizontaal als verticaal met elkaar te combineren.

Inverter magnetron

De invertertechniek zorgt ervoor dat jouw gerecht gelijkmatig wordt bereid. De techniek zorgt voor een heerlijk mals resultaat, zonder uitdroging en zonder verlies van smaak.
 

arrow_upward