Koffiemachines

IKM614MAT / IKM614RVS

Met de IKM614MAT volautomatische koffiemachine zet je binnen een handomdraai de lekkerste koffie, cappuccino, espresso en latte macchiato

  • Volautomatische bereiding van koffie, espresso, cappuccino en latte macchiato
  • Koffiehoeveelheid en sterkte instelbaar
  • Heetwatertap voor o.a. thee

Weinig lekkerder dan je dag beginnen met een goede kop koffie. Of je nu gaat voor koffie, cappuccino, espresso, latte macchiato of warm water voor thee: met Pelgrims koffiemachine tover je eenvoudig jouw favoriete warme drank tevoorschijn. Ook handig: de automatische schoonmaakfunctie en het antikalkprogramma zorgen voor optimaal schoonmaakgemak.   
 

Jouw favoriete koffie

Met Pelgrims koffiemachine zet je koffie precies naar jouw smaak. Je stelt namelijk eenvoudig de gewenste sterkte in. In de koffiemachine is ruimte voor koffiebonen, maar ook voor gemalen koffie. Zo hoef je nooit de bonen te vervangen als je de ene keer een decaf en de andere keer een bonenkoffie wilt zetten. Zin in een romige cappuccino of latte macchiato? Met de melkkan voeg je automatisch melk toe aan je koffie. Genieten!

Combineer de koffiemachines met ovens uit de Mooi Samen lijn of voeg er een accessoire- of warmhoudlade aan toe voor nog meer gebruiksgemak.

Schoon in een handomdraai 

Pelgrims koffiemachine is de meest onderhoudsvriendelijke koffiemachine op de markt. Bij het in- en uitschakelen spoelt het apparaat namelijk automatisch door. Daarnaast activeer je eenvoudig zelf de automatische schoonmaakfunctie en het antikalkprogramma. Dat betekent: geen enkel omkijken meer naar het schoonmaken van je machine. Is het tijd voor een extra schoonmaak, dan geeft de machine zelfs een indicatie af. Reinigingstabletten zijn dus niet nodig. Ook de lekbak is eenvoudig schoon te maken, deze is namelijk uitneembaar. Even afspoelen en hij kan weer worden teruggeplaatst.

Het recept voor goede koffie

Voor een goede kop koffie is de juiste hoeveelheid druk nodig. Te weinig druk zorgt voor slappe koffie en teveel druk voor een te sterke bak. De ideale hoeveelheid is minimaal 9 bar. De koffie uit Pelgrims koffiemachine wordt gezet bij 15 bar waardoor er een heerlijk goudbruin schuimlaagje ontstaat. Dit zorgt voor een intense en toch gebalanceerde smaak van jouw koffie.

Koffiesterkte

Bepaal zelf de sterkte van je koffie. Kies uit mild, normaal, sterk en extra sterk.

Aparte koffiereservoirs

De koffiemachine beschikt over twee aparte reservoirs: een groot reservoir voor de koffiebonen en een kleine voor filterkoffie. Zo zet je gemakkelijk twee soorten koffie zonder de inhoud te moeten verwisselen.

Bijvullen en opbergen

Bijvullen is eenvoudig dankzij de 100% uitschuifbare telescoopgeleiders. Hierdoor kun je tevens handig bij het opbergvak achter de koffiemachine komen. 

Twee koppen

Samen koffiedrinken of visite in huis? Met deze functie zet je heel eenvoudig twee koppen koffie tegelijk. De koffie-uitloop is in hoogte verstelbaar zodat jouw favoriete kop of beker er altijd goed onder past.

Melkkan

De melkkan heeft een eigen reinigingsfunctie (clean) die na elke zetbeurt te gebruiken is. Deze functie maakt het boven-element van de kan en het stoompijpje automatisch schoon. De overgebleven melk kun je in de kan laten en in de koelkast zetten voor later gebruik.

Combineren 

De Pelgrim koffiemachine combineert perfect met ovens uit de Mooi Samen lijn. Plaats de koffiemachine naast een 45 cm nis oven of voeg een er een accessoire- of warmhoudlade aan toe voor nog meer gebruiksgemak. 
 

arrow_upward