Inductie met afzuiging

IKR3073F

Een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging geeft je keuken een luxe uitstraling. Naast het strakke minimalistische design biedt dit model ook veel gebruiksgemak, zoals de AutoAir functie waarmee de afzuigstand automatisch wordt afgestemd op het gebruik van de kookplaat.

  • Past in 60 cm kast
  • Afzuigcapaciteit 640 m³/h
  • AutoAir: afzuiging past zich automatisch aan

Slim design inductiekookplaat met afzuiging 

Een brede 70 cm inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging die past in een standaard zaagmaat van 56x49 cm. Pelgrim maakt het mogelijk met de introductie van de IKR3073F. 
Deze luxe kookplaat heeft een witte slidebediening die alleen zichtbaar is wanneer de kookplaat geactiveerd is. Om het minimalistische design verder te behouden, is de screening op de plaat verfijnd en minimaal. Het slanke afzuigrooster is ontworpen voor een effectieve afvoer van vetdeeltjes en kookdampen. Dankzij het slanke ontwerp neemt de afzuiginstallatie weinig ruimte in en is deze gemakkelijk in een 60 cm kast in te bouwen.

Past in 60 cm onderkast 

De glasplaat van de IKR3073F is 70 cm breed en biedt voldoende ruimte voor alle pannen. De kookplaat kan worden ingebouwd in een standaard nis van 56 x 49 cm en past dus met gemak in een 60 cm brede onderkast. Hiermee is deze kookplaat ook uitermate geschikt voor de vervangingsmarkt.

FlowIn afzuigrooster 

Het vlak geïntegreerde gietijzeren luchtinlaat rooster met verhoogd middenstuk zorgt ervoor dat kookdampen goed afgezogen worden. Dat betekent geen damp of geur meer in huis tijdens en na het koken! De vocht- en vetdeeltjes worden snel opgevangen door het vetfilter. De overige lucht wordt vervolgens naar buiten afgevoerd of via een recirculatiefilter schoon de ruimte in geblazen.

LightOnly control 

Door aanraking met uw vinger bedient u soepel en snel de standen van de kookplaat in één vloeiende beweging; selecteer direct de gewenste stand of schuif naar de hoogste stand. Daarbij is de bediening niet zichtbaar wanneer de kookplaat uit staat.

AutoAir

De kookplaat is voorzien van AutoAir. De afzuiging past zich automatisch aan op de stand van de inductiezones en het aantal actieve zones. Mooi makkelijk, u hoeft tussendoor zelf de afzuigstand dus niet aan te passen. De AutoAir functie is standaard geactiveerd en handmatig uit te zetten.

Minimal design 

Door aanraking met je vinger bedien je de standen van de kookplaat in één vloeiende beweging; selecteer direct de gewenste stand of schuif naar de hoogste stand.

FlexCooking 

De kookplaat is voorzien van twee rechthoekige zones die aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Hiermee wordt een kookoppervlakte bereikt van 385 x 225 mm, de grootste in de markt. Dat komt doordat Pelgrim gebruikt maakt van innovatieve octazones. Daarbij is optimaal gebruik van de beschikbare kookruimte gegarandeerd.
 

arrow_upward