Afzuigkappen

ISW0960MAT / ISW0960WIT

Deze moderne afzuigkap kan strak in het plafond worden ingebouwd. Met de meegeleverde afstandsbediening kies je eenvoudig de gewenste stand, zoals de naloopstand: de afzuiging stopt dan van zelf na de ingestelde tijd.

  • Afzuigcapaciteit 480 - 700 m³/h
  • 4 x 1,1 W dimbare LED spots
  • Elektronische druktoetsen en afstandsbediening

Blikvanger of onzichtbaar

Door te kiezen voor plafondafzuiging in jouw keuken heb je geen afzuigkap die het zicht belemmerd. Naast plaatsing in een koof of een plafond  boven een kookeiland is het ook mogelijk om deze boven een wandopstelling of in een zwevende constructie te plaatsen.

Op zoek naar de perfecte afzuigkap als blikvanger in je matzwarte keuken? Of juiste onzichtbaar doordat deze opgaat in je plafond? De witte RAL 9010 kleur van de kap past perfect in iedere keuken en valt optisch weg in het plafond. 

Ga dan voor deze plafondunit met randafzuiging van Pelgrim. Deze stoere, stijlvolle kap is 90 cm breed en kan strak in het plafond ingebouwd worden. Het bedienen van de kap gaat eenvoudig via de meegeleverde afstandsbediening. De speciale functie voor tijdelijk extra hoge afzuigcapaciteit en de naloopstand zorgen ervoor dat kookgeuren nooit lang in je keuken blijven hangen. De maximale afzuigcapaciteit is 700 m³/h en de kap is voorzien van vier dimbare LED spots (1,1 W). Doordat de plafondunit is voorzien van een platte motor is slechts een minimale inbouwhoogte van 19,5 cm nodig. Tevens is de motor draaibaar; hierdoor is voor, achter, links en rechts uitblazen mogelijk. Tot slot maken de vier dimbare LED spots (1,1 W) het apparaat helemaal af.

Intensiefstand

Tijdelijk extra hoge afzuigcapaciteit nodig? Schakel dan de intensiefstand in. De afzuigkap schakelt na bepaalde tijd automatisch weer uit. Dit is een handige functie voor als er bijvoorbeeld iets is aangebrand en de lucht snel ververst moet worden.

Naloopstand

De naloopstand is ideaal om de laatste kookdampen af te zuigen na het koken. Deze stand schakelt zichzelf na een bepaalde tijd automatisch uit. Soms is het ook mogelijk om zelf het aantal minuten in te stellen. 
 

arrow_upward